Vaellus- ja patikointimatkat

Vaellus- ja patikointimatkat

Päivitetty 28.02.2023

Suomalaiselle matkailijalle on tarjolla runsaasti valmiita vaellus- ja patikointimatkoja Kreetalla.

Vaeltaminen Kreetalla on saaren monimuotoisuudesta johtuen mieleenpainuva kokemus.
Tarjolla on hyvin monentasoisia ja erilaista fyysistä kuntoa vaativia reittejä asiantuntevien oppaiden johdolla lähes kaikkialle Kreetalla. Vaelluksilla ei ainoastaan vaelleta, vaan koetaan uusia asioita kohteissa ja alueilla, joissa tavallisella matkalla oleva ei koskaan pääse käymään. Lisäksi tutustutaan monipuolisesti saaren elämään, elämäntapaan ja ympäristöön.

.

..

 

 

 

MATKAPALETTI on vuonna 2004 perustettu iloiseen ja rentoon harrastematkailuun erikoistunut yksityinen matkanjärjestäjä, jonka patikointimatkat Kreetalle on suunniteltu huolella ja sydämellä. Kreetan tuntijan matkassa pääset tutustumaan luontoon, kulttuuriin ja terveelliseen ruokavalioon. Täyden palvelun matkoihin sisältyvät lennot, kuljetukset, majoitukset, ateriat, monipuolinen ohjelma sekä valmismatkan tuoma varmuus.

Katso matkatarjonta täältä.

Tervetuloa mukaan!

 

 

 

TEMA on Finnmatkojen kulttuuriin ja luontoon erikoistunut kiertomatkajärjestäjä. TEMAn vaellusmatkalla nautit elämyksistä asiantuntevien, suomalaisten oppaidemme johdolla. Kannat itse vain oman reppusi, TEMA järjestää kaiken muun.

Matkan hintaan sisältyvät lennot, majoitus sekä kaikki matkaohjelman mukaiset retket, kuljetukset ja ateriat.

Klikkaa TEMAn maailmaan ja tutustu matkavalikoimaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *