Lisäkuvia

Kuvia Paleochorasta

Katso hotellilistaus parhaista tarjouksista Paleochorassa (Trivago).

5 Responses

 1. antsu sanoo:

  Paleohora on pieni kylä johon ei bailaajan kannata mennä mutta rauhaa ja rantoja ja aurinkoa etsivälle loistokohde. Patikoinnillekkin riittää hyviä kohteita. Ruoka kohtalaista mutta edullista.

 2. Katy sanoo:

  Paleochora on hyvä paikka rauhaa rakastavalle. Upea hiekkaranta, mutta aika usein kovin tuulinen. Hintataso on edullinen esim. Hanian alueeseen verrattuna. Autonkin saa vuokrattua edullisesti kun osaa vähän tinkiä.

  Itse koimme, että paikka alkoi vähän kyllästyttämään ja kaikkialle oli aika pitkä matka (ei niinkään kilometreissä, mutta ne kiemurat tiet syövät aikaa). Samoin palvelutaso ei ole yhtä hyvä kun Hanian alueella. Ihan ok, mutta tykkään yläosan rupattelijoista.

  Muutamaksi päiväksi palaamme ehdottomasti, mutta pidempi aika on liikaa. Ellei sitten vain halua olla ja ottaa aurinkoa.

 3. Hartza sanoo:

  Mukava paikka viettää kiireetöntä lomaa. Kannattaa vähintään vierailla.

 4. Vaittta sanoo:

  ykköskohde Kreetalla, jos etsit hyvää ruokaa, rauhallisia rantoja sekä paikkaa, jos ei tarvitse puristaa laukkua ja pelätä, että tavarat häviää. aito kylä, jossa paikalliset ovat iltatunnelmassa mukana, eivät tuppaa, mutta ovat erittäin ystävällisiä.

 5. Pia sanoo:

  Mennään toista kertaa tänne.
  Ihana rauhallinen paikka, kyllä pari viikkoa tuntuu täällä lomalle, kiireetöntä aikaa.
  Hyvät ruuat ja ystävälliset ihmiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *