Perustiedot

Varaa hotelli tästä kohteesta.
Löydä äkkilähdöt Kreetalle helposti!

Agios Pavlos

by Kreeta.info / Juhani
Päivitetty 3.12.2016

Yksi etelärannikon syrjäisistä uimarannoista on Agios Pavlos. Sillä tarkoitetaan useimmiten kahdesta alueen rannasta  läntisempää, hiekkatien päässä olevaa rantaa.
Toinen ranta on niemen vastakkaisen puolen lahdelmassa,  jossa on taverna ja majoitustiloja. Näiden kahden rannan  sijainnista saa hyvän kuvan viereisessä hakemistossa olevan karttasivun Google -kartasta. Koska rannalle on matkaa Rethimnon-Agia Galini -tieltä lähes 13 kilometriä, ei ranta ole aivan suosituimpien kärjessä.  Mutta paikan tietävät haluavat sinne usein uudelleen.

Kävijät suosittelevat
Koko perheen ranta
0/10
Myös taaperoille
0/10
Palvelutarjonta
0/10
Aktiviteetteja
0/10
Siisteys
0/10
Hienoa hiekkaa
0/10
Helppo saavuttaa
0/10
Haluan sinne uudelleen
0/10
Anna myös oma arviosi. Siirrä kursori haluamasi arvosanan päälle ja klikkaa. Arviosi on tallennettu.
.Agios Pavlosin ranta on pitkä, pienikivinen,  vesirajassa joissakin paikoissa kalliopintainen ja suurikivinen, mutta syrjäisenä otollinen rauhalliseen oleiluun ja uimiseen. Rannalla on varjoja ja tuoleja joista peritään maksu.


Maksulliset rantatuolit ovat tällä alueella.


Niemen itäpuolella on toinen uimaranta, jonka parkkipaikalle varsinainen maantie päättyy. Siellä on sekä taverna/kahvila, että majoitustiloja ja ylempänä  hotelli.


Rannalle joutuu laskeutumaan pehmeässä hiekassa, joka vaatii takaisin tullessa hiukan voimia – päivän paahteen jälkeisessä tulikuumassa hiekassa.


Niemen kärjessä on hyvin mielenkiintoisia kalliomuodostelmia.

Rannalta länteen päin avautuu lisää vielä yksinäisempiä rantoja. Myös vaeltajat ja patikoijat kulkevat tästä. Tämänlaisia kiviä länteen mennessä voi helposti ylittää. Seuraavan rannan hiekka-alueen pää näkyy kauempana oikealla.

Lisätietoja:

Varaa HOTELLI läheltä Agios Pavlosin rantaa (Triopetrassa, 5 km rantateitä länteen Agios Pavlosista).


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *